De eerste dapper zomerweek!

Afgelopen zomer zijn wij in augustus een week op vakantie geweest met de logeergroep! Spannend maar wat had iedereen er zin in! Doordat niet alle logeerweekenden door konden gaan, vanwege het virus, was de voorpret voor de logeergroep nog groter!

Wij zijn naar het RCN vakantiepark in Friesland geweest genaamd ‘de Potten’ in het dorp Offingawier vlakbij Sneek. Onze vakantie locatie hebben wij van Zeeland gewijzigd naar Friesland in verband met de oplopende cijfers van het coronavirus in Zeeland. Rekening houdend met de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij veel gebruik gemaakt van de heerlijke tuin rondom het huis.

Wij hebben met elkaar gekookt, creatieve activiteiten ondernomen, zoals schilderen en sleutelhangers maken en zijn ook sportief bezig geweest en wat hebben we genoten van het heerlijke weer! We hebben veel met elkaar kunnen zwemmen in het Sneekermeer voor ons huis en een boot gehuurd waarmee wij naar Sneek centrum zijn gevaren!

Daarnaast hebben wij met elkaar veel spelletjes gedaan, zijn we naar het avontureneiland van de Kameleon geweest en hebben we uitgerust want ook daar is de vakantie voor! We hebben genoten! Op naar nog een dapper-vakantie.